subNavigator
 
 
 
 
   
 
Hârtia - Breşă în Securitatea Informaţiilor  
 
 

     În pofida dezvoltării tehnologiei informaţiei şi a ofertei largi de medii electronice de stocare, ce oferă funcţii avansate de securitate, hârtia rămâne mediul favorit pentru stocarea, transmiterea şi validarea informaţiilor. „Verba volant, scripta manent”
      Uşurinţa în manipulare, disponibilitatea ridicată şi preţul scăzut o fac sa fie folosită şi ca suport pentru informaţiile sensibile.
     Totuşi anumite informaţii trebuie sa fie cunoscute doar de către anumite persoane. Nu aţi dori ca un străin să vă cunoască adresa, contul din bancă sau parola calculatorului. În cazul firmelor, cantitatea de informaţii sensibile creşte.
     Aruncând hârtiile ce conţin informaţii sensibile, expuneţi respectivele informaţii.
     Datorită preţului scăzut şi a accesibilităţii CD-ul a devenit unul dintre mediile favorite de stocare a datelor digitale, el fiind folosit adesea ca suport pentru realizarea copiilor de siguranţă a informaţiilor importante.
     Chiar şi CD-urile cu defecte de scriere, conţin încă un procent ridicat (uneori 100%) din informaţiile ce trebuiau scrise pe ele.

 
       

 
Distrugătorul de Documente  
 
 


     Soluţia acestei probleme este distrugătorul de documente.
Distrugătorul de documente are capacitatea de-a transforma rapid hârtia cu informaţii confidenţiale într-o grămadă de bucăţele mici de hârtie (de până la 2x2mm).
     Aveţi astfel siguranţa că datele confidenţiale rămân confidenţiale.
     Pe lângă numărul mare de pagini ce pot fi distruse simultan (până la 16), distrugătoarele de documente produse de firma Aurora pot distruge CD-uri şi chiar carduri bancare.
     Aurora este un producător cu o experienţă de peste 40 de ani in producerea distrugătoarelor de documente, fiind deţinătorul mai multor patente în domeniu.