01 Maşini ProcesatNumerar  
 
 

     Pentru a vă oferi aparate de o calitate cât mai ridicată la un preţ cât mai mic, precum şi posibilitatea de a alege o maşină ce se potriveşte cât mai bine necesităţilor dumneavoastră, am constituit parteneriate doar cu producători ce respectă standardele internaţionale de management al calităţii.
     Toate produsele din aceast web site respectă normele europene ce se aplică acestui domeniu, atât în domeniul securităţii cât şi în ceea ce priveşte funcţionarea lor.

Maşini de Procesat Numerar

 
       
 
 
02 Detectoare deBancnote  
 
 

     Recunoscând nevoia de a detecta bancnotele false în mod sigur şi rapid, am încercat să găsim cele mai bune şi mai economice detectoare de bancnote. Am căutat aparate cu o gamă cât mai mare de funcţii, dar care să funcţioneze sigur şi exact.
     Păstrând în permanenţă echilibrul între preţ şi performanţă, am găsit dispozitivele care sperăm să vă satisfacă cerinţele în mod corespunzător, oferindu-vă atât un grad ridicat de protecţie împotriva metodelor actuale de falsificare a bancnotelor, cât şi posibilitatea de a vă actualiza maşina pentru a recunoaşte falsuri confecţionate conform ultimelor metode.
     Avem plăcerea de a vă prezenta, prin intermediul materialului de faţă, oferta noastra de detectoare de bancnote.

Distrugătoare Documente

 
       
 
 
03 DistrugătoareDocumente  
 
 

     În pofida dezvoltării tehnologiei informaţiei şi a ofertei largi de medii electronice de stocare, ce oferă funcţii avansate de securitate, hârtia rămâne mediul favorit pentru stocarea, transmiterea si validarea informaţiilor. „Verba volant, scripta manent”
     Uşurinţa în manipulare, disponibilitatea ridicată şi preţul scăzut o fac sa fie folosită şi ca suport pentru informaţiile sensibile.
     Totuşi anumite informaţii trebuie sa fie cunoscute doar de către anumite persoane. Nu aţi dori ca un străin să vă cunoască adresa, contul din bancă sau parola calculatorului. În cazul firmelor, cantitatea de informaţii sensibile creşte.
     Aruncând hârtiile ce conţin informaţii sensibile, expuneţi respectivele informaţii.
     Datorită preţului scăzut şi a accesibilităţii CD-ul a devenit unul dintre mediile favorite de stocare a datelor digitale, el fiind folosit adesea ca suport pentru realizarea copiilor de siguranţă a informaţiilor importante.
     Chiar şi CD-urile cu defecte de scriere, conţin încă un procent ridicat (uneori 100%) din informaţiile ce trebuiau scrise pe ele.

Distrugătoare Documente

 
       
 
 
04 DetectoareGaze  
 
 

     EuroSystems INTERNATIONAL SRL vă propune un sistem eficient de protecţie care va elimina aceste riscuri.
Datorită senzorului foarte sensibil, detectorul prezentat de firma noastră avertizează instantaneu eventualele scurgeri de gaze şi transmite un impuls electric unei electrovalve care închide imediat alimentarea cu gaze evitând astfel producerea unor accidente grave.

Distrugătoare Documente