Maşină Digitala de Numărat şi Presortat EuroSystems WL-100  
 
 

      Această maşină poate număra şi sorta diverse monede sau chiar jetoane. Maşina poate detecta falsurile şi monedele străine. Datorită posibilităţilor de ajustare a grosimii şi diametrului monedei ce trebuie numărate, monedele false sau celelalte monede (de alte valori) sunt eliminate automat, fără a fi numărate. Aceasta duce la o acurateţe mare a numărării, şi dă operatorului posibilitatea de a număra şi de a sorta totodată monedele în numai câteva cicluri.
      Această maşină poate număra monedele în mod continuu sau în loturi conţinând acelaşi număr (prestabilit) de monede.
     Pentru a conferi o flexibilitate şi mai mare, chiar dacă maşina se opreşte după fiecare lot de monede, la sfârşitul operaţiei se poate afla numărul total de monede.

 
 

     Afişajul cu LED-uri permite citirea, în condiţii optime, a valorilor afişate, indiferent de cantitatea de lumină din mediul ambiant.
     Senzorul de numărare cu infraroşii permite şi numărarea de jetoane sau alte obiecte discoidale.
    Controlul funcţionării maşinii, precum şi funcţiile de numărare sunt asigurate de microcalculatorul ce echipează maşina. Acesta permite stocarea şi afişarea cantităţilor de monede numărate pe categorii (10 categorii plus numărul total de monede)
    Pentru a evita blocarea, software-ul include un algoritm special ce are funcţia de a elimina obiectele care blochează fanta de alimentare cu monede.
    Afişajul cu LED-uri permite o citire bună într-o gamă largă de condiţii de iluminare.

 
   
 Export »
 
Exportă în PDF!
 
Imprimă pagina!
 

 
DateTehnice  
 
 
Viteza de sortare: 1800 monede/min (Ø25 mm)
Capacitatea tăvii pentru monede:

1500 monede

Diametrul monedei:

14 – 34mm

Grosimea monedei:

0,8 – 3,8mm

Categorii de monede:
UV, MG, IR
Afişaj:

Tehnologie LED, 7 digiţi

Numărare:

Continuu sau în loturi

Putere consumata:

40W

Tensiune de alimentare:

220V/50HZ sau 110V/60HZ

Dimensiuni:

320(L) X 225(l) X 165(H) [mm]

Greutate:

8,5 Kg

 
       

 
Garanţie&Service  
 
 
     Echipamentele au o garanţie de 12 luni. Pentru asigurarea suportului tehnic necesar, EuroSystems INTERNATIONAL SRL dispune de personal specializat direct de către producător, precum şi de consumabile şi piese de schimb. Post-garanţie, se asigură consumabilele, piesele de schimb şi asistenta tehnică necesară funcţionării echipamentelor pentru o perioada de minimum 5 ani de la expirarea garanţiei.
 
       
 
TermenLivrare  
 
 
      Livrare imediata în limita stocului disponibil; sau intre 6 - 8 săptămâni de la lansarea comenzii.

      La cererea dumneavoastră , vă punem la dispoziţie, în vederea testării, echipamentele oferite de firma noastră, testare ce nu implica nici un fel de obligaţii de ordin financiar din partea dumneavoastră.