Maşină Digitala de Numărat şi Presortat EuroSystems WL-300  
 
 

      Maşinile digitale de procesat monede de tip WL-300 sunt nişte maşini performante, cu o viteză mare de numărare, ce pot sorta şi număra pana la 8 categorii de monede.
      Aceasta maşină este potrivită pentru a procesa cantităţi mari de monede în scurt timp. Posibilitatea de a sorta cantităţi mari din monede diferite în scurt timp o recomandă spre a fi folosită în firme şi instituţii ce îşi desfăşoară activitatea în zonele de frontieră, în zone (turistice) cu trafic internaţional, în casele de schimb valutar sau în orice locaţie care presupune lucrul cu diferite monede.

 
 

      Alimentarea cu monede a numărătorului se face de către un transportor rotativ cu cupe, iar acestea sunt sortate în 8 recipiente (+1 pentru monedele false).
      Există posibilitatea montării unui sertar intermediar pentru a da posibilitatea operatorului să verifice corectitudinea sortării.
      Numărarea se face cu ajutorul unui senzor electromagnetic cu unde de înaltă frecvenţă, ce poate detecta monedele false după aliaj.

 
   
 Export »
 
Exportă în PDF!
 
Imprimă pagina!
 

 
DateTehnice  
 
 
Viteza de sortare: 600 monede/min
Capacitatea tăvii pentru monede:

600 monede

Diametrul monedei:

14-34mm

Grosimea monedei:

1-3.2mm

Tipuri de monede prelucrate:
8 tipuri(1-8)
Numărare:

Continuu sau pe loturi

Putere consumata:

80W

Tensiune de alimentare:

220V/50HZ sau 110V/60HZ

Dimensiuni:

550 (H) X 660 (l) X 300 (L)

 
       

 
Garanţie&Service  
 
 
     Echipamentele au o garanţie de 12 luni. Pentru asigurarea suportului tehnic necesar, EuroSystems INTERNATIONAL SRLdispune de personal specializat direct de către producător, precum şi de consumabile şi piese de schimb. Post-garanţie, se asigură consumabilele, piesele de schimb şi asistenta tehnică necesară funcţionării echipamentelor pentru o perioada de minimum 5 ani de la expirarea garanţiei.
 
       
 
TermenLivrare  
 
 
      Livrare imediata în limita stocului disponibil; sau intre 6 - 8 săptămâni de la lansarea comenzii.

      La cererea dumneavoastră , vă punem la dispoziţie, în vederea testării, echipamentele oferite de firma noastră, testare ce nu implica nici un fel de obligaţii de ordin financiar din partea dumneavoastră.