subNavigator
 
 
   
 
Detectorul de Bancnote YB 130  
 
 

    Detectorul de bancnote YB 130 poate detecta bancnotele false din următoarele valute: dolari americani, euro, ruble ruseşti, dolari Hong-Kong, lire sterline, franci elveţieni şi yeni japonezi. Tehnologiile de ultimă oră înglobate în acest detector de bancnote oferă o versatilitate ridicată în procesarea automată a numerarului. YB 130 poate fi folosit în bănci, oficii poştale, case de schimb valutar, aeroporturi sau în orice loc în care se folosesc aceste valute.
    Detectorul de bancnote nu numai că poate detecta dar poate şi număra bancnotele, distingând valoarea fiecărei bancnote. Suma totală este afişată direct în valuta numărată.
   Datorită întrebuinţării sale extrem de simple şi intuitive, operatorul nu are nevoie de pregătire, putând începe să folosească maşina aproape imediat după ce a fost scoasă din cutie [despachetată]. Practic operatorul trebuie doar să introducă bancnota în maşină, iar dacă aceasta este autentică, va fi recunoscută şi numărată, valoarea ei fiind adăugată la suma totală; bancnota va ieşi pe fanta din partea opusă. Dacă bancnota este falsă ea va fi respinsă, LED-ul de pe carcasa maşinii căpătând culoarea roşie, ecranul afişând un cod de eroare specific motivului pentru care a fost respinsă bancnota, iar bancnota fiind evacuată pe fanta de intrare.

 
   
 Export »
 
Exportă în PDF!
 
Imprimă pagina!
 
 
 
DateTehnice  
 
 
Valute detectate: EUR, USD, RUB şi Yeni, lire sterline şi dolari HK
Introducerea bancnotei:

Pe o singură parte

Viteza:

<0,6 secunde / bancnotă

Afişaj:

LCD, 2x16 caractere, iluminat

 
Alimentare:

220/110V AC; alimentare de urgenţă cu baterie

Temperatura de funcţionare:

-5°C – 40°C i

Temperatura de stocare:

-30°C ~ 80°C

Putere absorbită:

<10W

Dimensiuni:

210 x 125 x 100 mm

Greutate:

1,0 Kg

 
       
 
 
Garanţie&Service  
 
 


      Echipamentele au o garantie de 12 luni. Pentru asigurarea suportului tehnic necesar, EUROSYSTEMS INTERNAŢIONAL SRL dispune de personal specializat direct de catre producator, precum si de consumabile si piese de schimb.
      Post-garantie, se asigura consumabilele, piesele de schimb si asistenta tehnica necesara functionarii echipamentelor pentru o perioada de minimum 10 ani de la expirarea garantiei.

  • La cererea dumneavoastra, va punem la dispozitie, in vederea testarii, echipamentele oferite de firma noastra, testare ce nu implica nici un fel de obligatii de ordin financiar din partea dumneavoastra.