Maşina Digitală de Numărat şi Presortat Monede EuroSystems YD-100  
 
 

      Această maşină de numărat monede este o maşină robustă, ce rezistă unui regim de utilizare intens şi care este foarte simplu şi comod de utilizat.
      Pentru o utilizare cât mai comodă, maşina dispune de 2 afişaje distincte, unul pentru a afişa cantitatea de monede numărată, şi altul pentru a afişa valoarea pasului de numărare, pentru numărarea în paşi. Astfel. Operatorul poate observa simultan cele 2 numere şi poate corecta în timp util eventualele erori.
      Maşina dispune de 4 butoane preprogramate, pentru stabilirea cât mai facilă a valorii pasului de numărare (valorile preprogramate sunt 1,10,100,1000), operatorul putând alege orice valoare a pasului de numărare, cuprinsă între 1 şi 9999.
      În modul de numărare în paşi, maşina poate să adune monedele numărate la fiecare pas, sau poate reîncepe numărătoarea de fiecare dată de la zero.

 
 

      Pentru a oferi cât mai multe informaţii utilizatorului, maşina poate afişa, la apăsarea unui buton, cantitatea totală de monede, numărată de la pornirea maşinii.
      Maşina poate detecta falsurile şi monedele străine după dimensiuni. Aceasta duce la o acurateţe mare a numărării, şi da operatorului posibilitatea de a număra şi de a sorta totodată monedele în numai câteva cicluri.
      Afişajul cu LED-uri permite citirea facilă chiar şi în condiţii de iluminare slabă.
      Senzorul optic de numărare permite maşinii să numere nu numai monede ci şi alte obiecte de forma discoidală.

 
   
 Export »
 
Exportă în PDF!
 
Imprimă pagina!
 

 
DateTehnice  
 
 
Viteza de sortare: 2500 monede/min
Capacitatea tăvii pentru monede:

4000 monede

Diametrul monedei:

14-34 mm

Grosimea monedei:

1,0-3,4 mm

Afişaj:
LED, 10 digiţi total şi 4 digiţi paşi
Categorii de monede:
Nelimitat
Numărare:

Continuu sau în loturi

Putere consumata:

65W

Tensiune de alimentare:

220V/50HZ sau 110V/60HZ

Dimensiuni:

399(L) X 239(l) X 361 (H) [mm]

Greutate:

12,5 Kg

 
       

 
Garanţie&Service  
 
 
     Echipamentele au o garanţie de 12 luni. Pentru asigurarea suportului tehnic necesar, EuroSystems INTERNATIONAL SRLdispune de personal specializat direct de către producător, precum şi de consumabile şi piese de schimb. Post-garanţie, se asigură consumabilele, piesele de schimb şi asistenta tehnică necesară funcţionării echipamentelor pentru o perioada de minimum 5 ani de la expirarea garanţiei.
 
       
 
TermenLivrare  
 
 
      Livrare imediata în limita stocului disponibil; sau intre 6 - 8 săptămâni de la lansarea comenzii.

      La cererea dumneavoastră , vă punem la dispoziţie, în vederea testării, echipamentele oferite de firma noastră, testare ce nu implica nici un fel de obligaţii de ordin financiar din partea dumneavoastră.