Maşina Digitală de Numărat şi Presortat Monede EuroSystems YD-200  
 
       Pentru a se adapta cât mai bine cerinţelor dumneavoastră, fără a vă induce costuri suplimentare, maşina digitală de numărat şi sortat monede EuroSystems YD – 100 a fost modificată, în sensul scăderii înălţimii. Totodată s-a crescut portabilitatea maşinii prin contopirea tăvii pentru monede şi a capacului. Rezultatul este o maşină ce păstrează principalele caracteristici ale EuroSystems YD – 100, şi se adaptează mai bine cerinţelor dumneavoastră. Dacă nu folosiţi maşina decât la sfârşitul zilei, puteţi să o depozitaţi într-ul spaţiu relativ mic, prin plierea capacului.

 
 

 

 
   
 Export »
 
Exportă în PDF!
 
Imprimă pagina!
 
 
DateTehnice  
 
 
Viteza de sortare: 2500 monede/min
Capacitatea tăvii pentru monede:

1500 monede

Diametrul monedei:

14-34 mm

Grosimea monedei:

1,0-3,4mm

Afişaj:
LED, 5 digiţi total şi 4 digiţi paşi
Categorii de monede:
Nelimitat
Numărare:

Continuu sau în loturi

Putere consumata:

60W

Tensiune de alimentare:

220V/50HZ sau 110V/60HZ

Dimensiuni:

361(L) X 239(l) X 185 (H) [mm]

Greutate:

8,0 Kg

 
       

 
Garanţie&Service  
 
 
     Echipamentele au o garanţie de 12 luni. Pentru asigurarea suportului tehnic necesar, EuroSystems INTERNATIONAL SRLdispune de personal specializat direct de către producător, precum şi de consumabile şi piese de schimb. Post-garanţie, se asigură consumabilele, piesele de schimb şi asistenta tehnică necesară funcţionării echipamentelor pentru o perioada de minimum 5 ani de la expirarea garanţiei.
 
       
 
TermenLivrare  
 
 
      Livrare imediata în limita stocului disponibil; sau intre 6 - 8 săptămâni de la lansarea comenzii.

      La cererea dumneavoastră , vă punem la dispoziţie, în vederea testării, echipamentele oferite de firma noastră, testare ce nu implica nici un fel de obligaţii de ordin financiar din partea dumneavoastră.